Praktijk voor Beweging

Opleiding Primaire Reflexen RPRMŽ

Inhoud opleiding

De Opleiding Primaire Reflexen RPRMŽ is een ervaringsopleiding, waarin de nadruk ligt op de verwerving van vaardigheden, sensitiviteit en lichaamsbewustzijn in relatie tot waarneming en adem.

Na afronding van de opleiding kan men bij kinderen en volwassenen Primaire Reflexen inhiberen. Bovendien heeft men de beschikking over zeer adequate technieken om op fysiek, psychisch, bio-chemisch en geestelijk gebied stress af te voeren en mensen in balans te brengen. Men kan een eigen praktijk opzetten om Primaire Reflexen bij anderen te inhiberen. Het is ook mogelijk om in het bedrijfsleven en het onderwijs de opgedane vaardigheden in te zetten.

Duur en opzet van de opleiding:

De opleiding op zich bestaat uit 10 modulen drie dagen, en 5 oefenavonden. De laatste 10e module met het examen volgt 3 maanden na de 9e module.
Het verdient aanbeveling om op minstens drie dagen per week te oefenen. De opleiding wordt met een certificaat afgesloten.

De modulen worden doorgaans eenmaal per maand op vrijdagen, zaterdagen en zondagen gegeven, tussen 10 u en 16.30 u. Omgeving Wageningen.